Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Maarssen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Maarssen? Steeds meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, altijd een gezonde woning, en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Maarssen! Op deze pagina bieden we veel tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook vind je hier adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,30 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-maarssen

Een schoonmaakster in Maarssen vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Maarssen inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze adviezen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast heb je allerlei platforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Maarssen inhuren

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Er zijn filters zoals prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw aanvraag wederzijds passend is heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt gebruik maken van speciale portalen die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Voor bedrijven.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Nationalehulpgids.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Stichtse Vecht.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Maarssen

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Maarssen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder check je adressen van schoonmaakspecialisten in Maarssen, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Oud Zuilen, Tienhoven, Harmelen en Zegveld.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf vind je een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen van kleding.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al vanaf €13,00 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) bevordert de werksfeer en productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal aanbieders in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Maarssen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,50 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, winkels, horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Utrecht.
 • Kosten: tussen plus minus €24,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot wel €20,00 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard taken die gedaan worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Maarssen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Maarssen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €700,00.

Plaats een reactie