Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Landhorst

Wil je een schoonmaakhulp in Landhorst? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben een extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Landhorst! Op deze website verstrekken we volop tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder delen we enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-landhorst

Een schoonmaakster in Landhorst inhuren

Heb je een druk leven en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Landhorst inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Als laatste heb je allerlei schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Landhorst inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp komt schoonmaken. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, ervaring en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw aanmelding ingewilligd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat het huis zien en maak duidelijk wat je precies verwacht. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Land van Cuijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Landhorst

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Landhorst

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Landhorst, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Wanroij, Rijkevoort, Haps en Oeffelt.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel vind je een lijst met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,40 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor een efficiënte werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal dienstverleners in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Landhorst. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €25,00 en €34,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen +/- €24,00 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot wel €16,25 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: dweilen, ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals koelkast schoonmaken of het doen van de was.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Jonge gezinnen in Landhorst hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Landhorst?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie