Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Agelo

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Agelo? Steeds meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij geven advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Agelo! Op deze pagina lees je praktische tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-agelo

Een schoonmaakster in Agelo zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Agelo inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Als laatste heb je allerlei speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Agelo zoeken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp komt werken. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb je jouw helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker kan complex zijn. Tegenwoordig zijn er speciale online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Marktplaats.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Dinkelland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Agelo

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Agelo

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Agelo, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Oud Ootmarsum, Nutter, Lattrop-Breklenkamp en Tilligte.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in en rondom jouw woning. Hieronder verstrekken we een opsomming met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen lappen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • De was strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De ventilatie reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp uit de omgeving al vanaf €12,60 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op een efficiënte werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei bedrijven in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Agelo. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,00 en €34,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Kostprijs: tussen +/- €25,00 en €34,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €13,40 tot zo’n €16,50 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: afstoffen, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of de was doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Agelo hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. dweilen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan het type woning, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Agelo?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €275,00 tot €600,00.

Plaats een reactie