Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Tilligte

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Tilligte? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Tilligte! Op ons portaal ontdek je veel tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij behandelen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,30 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-tilligte

Een schoonmaakster in Tilligte inhuren

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Tilligte inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Tilligte inhuren

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser aan huis komt. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw aanvraag ingewilligd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt bij je thuis op de afgesproken datum. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een geschikte schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt gebruik maken van nuttige vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Dinkelland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Tilligte

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Tilligte

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Tilligte, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Lattrop-Breklenkamp, Agelo, Ootmarsum en Bornerbroek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder delen wij de meest gangbare klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van overhemden.
 • Opvouwen van de was.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €12,80 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte helpt bij de werksfeer en productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse bedrijven in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Tilligte. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,50 en €34,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Overijssel.
 • Prijs: tussen de €24,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €12,80 tot zo’n €15,25 voor 1 uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of rondom de woning vegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Tilligte huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan het aantal m2, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Tilligte?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De volledige woning wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €575,00.

Plaats een reactie