Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bornerbroek

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Bornerbroek? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een goede schoonmaker in Bornerbroek! Op onze schoonmaakwebsite tref je nuttige tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens bieden we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €13,10 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-bornerbroek

Een schoonmaakster in Bornerbroek zoeken

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Bornerbroek inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Bornerbroek opzoeken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster aan de slag gaat. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk en vergelijk de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw verzoek passend is voor de werknemer heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Het is verstandig om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en benoem wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een geschikte schoonmaker kan complex zijn. Je kunt gebruik maken van speciale bemiddelaars die daarbij helpen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulpstudent.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Almelo.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bornerbroek

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Bornerbroek

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Bornerbroek, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Ootmarsum, Tilligte, Hertme en Zenderen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster helpt jou graag met allerlei karweitjes in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf tref je een overzicht met schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kleding strijken.
 • De was opvouwen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,10 per uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor draagt bij aan een prettige werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere aanbieders die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Bornerbroek. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,50 en €30,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Overijssel.
 • Kosten: tussen om en nabij de €22,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,60 tot wel €18,75 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die afgewerkt worden: afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals verschonen van het beddengoed of de was doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Bornerbroek huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Bornerbroek?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie