Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Almelo

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Almelo? Flink wat Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij geven advies bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Almelo! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je praktische tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien vergelijken wij bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-almelo

Een schoonmaakster in Almelo inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Almelo inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Almelo vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw komt poetsen. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er praktische online zoekmachines die daarbij helpen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Almelo.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Almelo

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Almelo

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Almelo, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Borne, Wierden, Dinkelland en Losser.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker is er voor alle werkzaamheden in jouw huishouden. In het overzicht hieronder verstrekken we een overzicht met taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp uit de regio al vanaf €13,00 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene schoonmaakondernemers in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Almelo. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,50 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Overijssel.
 • Prijzen: tussen +/- €23,50 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot €16,50 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale taken die de hulp uitvoert: dweilen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Almelo laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Almelo?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €700,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie