Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Borne

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Borne? Meer en meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, altijd een gezonde woning, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Borne! Op deze website bieden we nuttige tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook namen en adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 p/uur.

schoonmaker-zoeken-borne

Een schoonmaakster in Borne inhuren

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een bedreven schoonmaakster in Borne inhuren moet je dan absoluut overwegen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast zijn er diverse platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Borne vergelijken

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt werken. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, takenpakket en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw aanmelding ingewilligd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om dan ook thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en geef aan wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een ijverige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er handige online zoekmachines die je hierbij helpen. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Care.com: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Borne.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Borne

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Borne

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Borne, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Wierden, Tubbergen, Almelo en Dinkelland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder check je een opsomming met schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €12,60 per uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene schoonmaakondernemers in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Borne. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,50 en €30,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, scholen, horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Overijssel.
 • Onkosten: tussen plus minus €23,00 en €35,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,40 tot wel €16,25 per gewerkt uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, afstoffen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Borne huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor onder andere afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door het type woning, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Borne?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie