Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zenderen

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Zenderen? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, minder stress, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Je wint hier veel advies bij het vinden van een goede schoonmaker in Zenderen! Op dit platform verstrekken we duidelijke tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook bieden wij contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,80 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-zenderen

Een schoonmaakster in Zenderen inhuren

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Zenderen inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Afsluitend zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Zenderen vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt bij je thuis op de afgesproken datum. Ons advies is om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en benoem wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er handige online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Care.com: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Borne.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zenderen

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Zenderen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Zenderen, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Hertme, Bornerbroek, Harbrinkhoek en Mariaparochie.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf check je de meest gangbare werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp in de buurt nu al vanaf €13,40 (uurloon).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij een prettige werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene schoonmakers in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Zenderen. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,00 en €33,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van kantoren, horeca en hotels, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Overijssel.
 • Kosten: tussen plus minus €23,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €12,80 tot zo’n €19,25 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die gedaan worden: stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of de vuilnisemmers legen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Zenderen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren hangt af van de grootte van de woning, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaak assistent ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Zenderen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €500,00.

Plaats een reactie