Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Harbrinkhoek

Wil je een schoonmaakhulp in Harbrinkhoek? Steeds meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Harbrinkhoek! Op dit platform tref je nuttige tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens delen we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €13,30 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-harbrinkhoek

Een schoonmaakster in Harbrinkhoek inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Harbrinkhoek inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Harbrinkhoek zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw verzoek wederzijds passend is heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Het is goed om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een professionele schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van gebruiksvriendelijke applicaties die daarbij helpen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Voor bedrijven.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Nationalehulpgids.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Tubbergen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Harbrinkhoek

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Harbrinkhoek

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Harbrinkhoek, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Zenderen, Hertme, Mariaparochie en Aadorp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in jouw huishouden. Hieronder tref je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was opvouwen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (plaatselijk) al voor €13,00 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert een prettige werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere schoonmakers in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Harbrinkhoek. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,50 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, horeca en hotels, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Overijssel.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €21,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €13,50 tot zo’n €20,00 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard taken die gedaan worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of de planten doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Harbrinkhoek huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor onder andere keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan het type woning, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Harbrinkhoek?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €250,00 tot €625,00.

Plaats een reactie