Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Etten-Leur

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Etten-Leur? Flink wat Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Etten-Leur! Op deze pagina delen wij concrete tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,60 p/uur.

schoonmaker-zoeken-etten-leur

Een schoonmaakster in Etten-Leur gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Etten-Leur inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Etten-Leur opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser bij je thuis komt. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, takenpakket en recensies.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt bij je thuis op de afgesproken datum. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Vaak regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Voor bedrijven.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Care.com: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Etten-Leur.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Etten-Leur

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Etten-Leur

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Etten-Leur, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Zundert, Oosterhout, Breda en Moerdijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in en rondom huis. Bijgaand tref je de meest voorkomende werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wasmachines aanzetten.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €12,50 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte zorgt voor het werkgenot en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene bedrijven in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Etten-Leur. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,50 en €35,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen de €21,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,10 tot +/- €18,75 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: dweilen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Etten-Leur kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Etten-Leur?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €700,00.

Plaats een reactie