Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zundert

Wil je een schoonmaakhulp in Zundert? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Zundert! Op dit platform ontdek je nuttige tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens delen we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,90 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-zundert

Een schoonmaakster in Zundert gezocht

Heb je een druk bestaan en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Zundert inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Zundert inhuren

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp aan huis komt. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Helpers vergelijken

  Vergelijk nu direct de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een goede schoonmaker is best lastig. Je kunt gebruik maken van verschillende portalen die daarbij helpen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Zundert.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zundert

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Zundert

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Zundert, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Oosterhout, Drimmelen, Etten-Leur en Breda.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw is er voor alle huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder bieden wij een opsomming met klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was opvouwen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €12,70 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte draagt bij aan de productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei organisaties die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Zundert. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,50 en €33,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen ongeveer €24,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp kost tussen de €13,50 tot zo’n €15,25 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten water geven.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Zundert hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt aan de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Zundert?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Het volledige huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €275,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie