Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wernhout

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Wernhout? Meer en meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Wernhout! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je veel tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Ook bieden we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook bieden wij adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-wernhout

Een schoonmaakster in Wernhout inhuren

Heb je een druk leven en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Wernhout inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Wernhout vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw verzoek goedgekeurd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt gebruik maken van speciale platforms die je hierbij helpen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Marktplaats.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Zundert.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wernhout

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Wernhout

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Wernhout, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Achtmaal, Rijsbergen, Klein Zundert en Chaam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder verstrekken we een lijst met klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) nu al vanaf €13,00 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor productieve werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere organisaties in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Wernhout. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook grote taken zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,50 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen ongeveer €20,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,60 tot wel €16,75 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals koelkast schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste huishoudens in Wernhout hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt aan het aantal m2, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Wernhout?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie