Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Chaam

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Chaam? Meer en meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij geven advies bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Chaam! Op schoonmakerzoeken.nl vind je volop tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast vergelijken wij populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €12,80 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-chaam

Een schoonmaakster in Chaam inhuren

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Chaam inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste zijn er diverse online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Chaam opzoeken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser komt schoonmaken. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt specifiek zoeken op kosten, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw inschrijving wederzijds passend is heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is handig om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker is best lastig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van gebruiksvriendelijke online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Alphen-Chaam.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Chaam

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Chaam

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Chaam, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Klein Zundert, Wernhout, Bavel en Ulvenhout.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf bekijk je de meest gangbare huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp in de buurt al vanaf €12,70 als uurtarief.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Chaam. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,50 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €23,00 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €12,80 tot zo’n €18,25 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Chaam kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Chaam?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie