Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ulvenhout

Wil je een schoonmaakhulp in Ulvenhout? Steeds meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, geen rotklusjes meer en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Ulvenhout! Op ons portaal delen wij concrete tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,10 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-ulvenhout

Een schoonmaakster in Ulvenhout zoeken

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Ulvenhout inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder ontstaan er meer en meer handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Ulvenhout zoeken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk werksters

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een ijverige schoonmaker is best lastig. Je kunt gebruik maken van nuttige vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Voor bedrijven.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Care.com: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Alphen-Chaam.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ulvenhout

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Ulvenhout

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Ulvenhout, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Bavel, Chaam, Strijbeek en Galder.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder bekijk je enkele veel voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wassen van kleding.
 • De ventilatie reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al vanaf €12,50 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan het werkgenot en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Ulvenhout. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,00 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen +/- €20,50 en €34,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,50 tot zo’n €15,50 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard taken die de hulp uitvoert: ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, afstoffen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Ulvenhout laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van dweilen, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Ulvenhout?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €600,00.

Plaats een reactie