Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Varsseveld

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Varsseveld? Meer en meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Varsseveld! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je veel tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je bekijkt hier ook gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al voor €12,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-varsseveld

Een schoonmaakster in Varsseveld zoeken

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Varsseveld inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder kan je gebruik maken van platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Varsseveld zoeken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat de opdracht gehonoreerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ervaren schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er handige applicaties die jou helpen zoeken. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Oude IJsselstreek.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Varsseveld

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Varsseveld

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Varsseveld, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Westendorp, Heelweg, Wijnbergen en Braamt.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand verstrekken we de meest gangbare schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • De was strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp in de buurt al vanaf €12,70 per 60 minuten.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij de productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Varsseveld. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €25,00 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen plus minus €21,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,80 tot wel €16,50 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Varsseveld hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan het aantal ruimtes, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Varsseveld?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €275,00 tot €550,00.

Plaats een reactie