Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rosmalen

Wil je een schoonmaakhulp in Rosmalen? Meer en meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, geen rotklusjes meer en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Rosmalen! Op onze schoonmaakwebsite vind je diverse tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook adresgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €13,00 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-rosmalen

Een schoonmaakster in Rosmalen zoeken

Heb je een druk leven en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Rosmalen inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Rosmalen opzoeken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan de slag gaat. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk helpers

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw inschrijving gehonoreerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt bij je thuis op de afgesproken datum. Ons advies is om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en geef aan wat je precies verwacht. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt gebruik maken van verschillende vraag- en aanbodsites die dit een stukje eenvoudiger maken. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Care.com: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in s-Hertogenbosch.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rosmalen

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Rosmalen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Rosmalen, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Vlijmen, Nieuwkuijk, De Moer en Kaatsheuvel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster helpt jou graag met allerlei klussen in jouw huishouden. Hieronder bieden wij een overzicht met klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleren wassen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €13,40 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) bevordert een fijne werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Rosmalen. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,00 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van winkels, horeca en hotels, kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijs: tussen ongeveer €22,00 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,00 tot wel €19,50 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de planten water geven.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Rosmalen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor onder andere afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan het type woning, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Rosmalen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het volledige huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten bedragen tussen de €250,00 tot €600,00.

Plaats een reactie