Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Maassluis

Wil je een schoonmaakhulp in Maassluis? Meer en meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Maassluis! Op deze website bieden we veel tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder bespreken we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-maassluis

Een schoonmaakster in Maassluis vinden

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Maassluis inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook zijn er diverse platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Maassluis zoeken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster komt poetsen. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Kies verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw uitnodiging beantwoord wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en benoem wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er nuttige platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Maassluis.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Maassluis

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Maassluis

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Maassluis, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Albrandswaard, Nissewaard, Vlaardingen en Schiedam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder verstrekken we een lijst met klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • De garage opruimen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €13,30 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert een prettige werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal schoonmakers in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Maassluis. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €30,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen de €23,00 en €33,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,80 tot €19,50 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, ramen wassen. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals opruimen of de tuin doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Maassluis huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal m2, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Maassluis?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven liggen tussen de €275,00 tot €500,00.

Plaats een reactie