Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zeddam

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Zeddam? Steeds meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Zeddam! Op dit platform verstrekken we duidelijke tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al beschikbaar vanaf €12,90 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-zeddam

Een schoonmaakster in Zeddam vinden

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Zeddam inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast zien wij steeds meer praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Zeddam inhuren

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp aan huis komt. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op tarief, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw aanmelding beantwoord wordt heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op het gekozen moment. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Gelukkig zijn er diverse online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Care.com: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Montferland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zeddam

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Zeddam

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Zeddam, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Stokkum, s-Heerenberg, Loerbeek en Kilder.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand bekijk je een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (regionaal) nu al vanaf €13,00 (uurtarief).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor heeft effect op de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei schoonmaakondernemers in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Zeddam. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €20,50 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen +/- €22,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,00 tot €18,75 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard taken die afgewerkt worden: ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Indien nodig kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Zeddam huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Zeddam?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie