Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Loerbeek

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Loerbeek? Meer en meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Loerbeek! Op deze pagina tref je concrete tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens vergelijken wij bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €12,80 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-loerbeek

Een schoonmaakster in Loerbeek inhuren

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Loerbeek inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast ontstaan er meer en meer platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Loerbeek opzoeken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp komt poetsen. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien de opdracht beantwoord wordt heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is goed om dan ook thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er verschillende Apps en websites die daarbij helpen. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Voor bedrijven.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Marktplaats.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Montferland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Loerbeek

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Loerbeek

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Loerbeek, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Zeddam, Stokkum, Kilder en Wehl.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel verstrekken we enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Het dweilen van de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleren wassen.
 • De garage opruimen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp in de buurt nu al vanaf €12,70 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor heeft effect op het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal aanbieders in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Loerbeek. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van winkels, kantoren, scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen gemiddeld €24,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €12,90 tot €17,00 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard taken die opgepakt worden: keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de was doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Loerbeek laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. het type woning, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Loerbeek?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €225,00 tot €575,00.

Plaats een reactie