Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kilder

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Kilder? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Kilder! Op ons portaal tref je handige tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij delen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €13,40 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-kilder

Een schoonmaakster in Kilder vinden

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in Kilder inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Kilder zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt werken. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt specifiek zoeken op kosten, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw oproep ingewilligd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een geschikte schoonmaker kan complex zijn. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke Apps en websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulpstudent.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Montferland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kilder

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Kilder

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Kilder, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Loerbeek, Zeddam, Wehl en Halle.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. Hieronder bekijk je de meest gangbare klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kleding strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • De ventilatie reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp uit de regio al vanaf €13,40 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor heeft effect op een fijne werksituatie en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Kilder. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,50 en €35,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen de €20,00 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,80 tot zo’n €19,75 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Kilder kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Kilder?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €625,00.

Plaats een reactie