Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bergentheim

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Bergentheim? Steeds meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Bergentheim! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je handige tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder behandelen we enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-bergentheim

Een schoonmaakster in Bergentheim vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Bergentheim inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Bergentheim zoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt schoonmaken. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een professionele schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt een beroep doen op diverse platforms die je hierbij helpen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Marktplaats.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Hardenberg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bergentheim

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Bergentheim

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Bergentheim, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Mariënberg, Sibculo, Daarle en Daarlerveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker is er voor alle huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder bekijk je een opsomming met werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp uit de regio al vanaf €13,30 (uurloon).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor stimuleert gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse schoonmaakondernemers in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Bergentheim. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,50 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Overijssel.
 • Onkosten: tussen ongeveer €24,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,50 tot +/- €19,50 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of de vuilnisemmers legen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Bergentheim hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Bergentheim?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het volledige huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie