Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Mariënberg

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Mariënberg? Steeds meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Mariënberg! Op dit platform verstrekken we diverse tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook behandelen we populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al vanaf €13,20 p/uur.

schoonmaker-zoeken-marienberg

Een schoonmaakster in Mariënberg inhuren

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in Mariënberg inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Mariënberg vinden

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw aanvraag beantwoord wordt heb je een match.

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. We raden aan om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er nuttige platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Vaak regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Care.com: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Hardenberg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Mariënberg

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Mariënberg

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Mariënberg, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Sibculo, Kloosterhaar, Bergentheim en Daarle.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder bieden wij enkele veel voorkomende klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp (regionaal) nu al vanaf €12,50 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) bevordert een efficiënte werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere aanbieders in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Mariënberg. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,50 en €33,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Overijssel.
 • Tarief: tussen ongeveer €24,50 en €31,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,00 tot wel €17,75 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard taken die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Tevens kan je afspraken maken over opruimen of de vuilnisemmers legen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Mariënberg kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Mariënberg?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 tot €625,00.

Plaats een reactie