Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kloosterhaar

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Kloosterhaar? Meer en meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Kloosterhaar! Op onze schoonmaakwebsite bieden we volop tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens delen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al vanaf €12,60 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-kloosterhaar

Een schoonmaakster in Kloosterhaar inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Kloosterhaar inhuren moet je dan absoluut overwegen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Ook kan je gebruik maken van online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Kloosterhaar vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw komt schoonmaken. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw verzoek ingewilligd wordt heb je een match.

 5. Kennismaking

  De hulp komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker is niet heel eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op praktische online bemiddelaarsdiensten die daarbij helpen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Marktplaats.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Hardenberg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kloosterhaar

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Kloosterhaar

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Kloosterhaar, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Bruchterveld, Brucht, Sibculo en Mariënberg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder check je een lijst met klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Schone ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp uit de regio al vanaf €12,60 (uurloon).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor heeft effect op een fijne werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Kloosterhaar. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,50 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van horeca en hotels, kantoren, winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €23,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,40 tot wel €17,00 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: ramen wassen, afstoffen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of de was doen en opvouwen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Kloosterhaar hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Kloosterhaar?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie