Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bruchterveld

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Bruchterveld? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Bruchterveld! Op deze pagina delen wij diverse tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €13,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-bruchterveld

Een schoonmaakster in Bruchterveld vinden

Heb je een druk bestaan en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Bruchterveld inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend zien wij steeds meer online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Bruchterveld zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt werken. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw verzoek wederzijds passend is heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat voor jou van belang is. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er diverse online zoekmachines die daarbij helpen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Marktplaats.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Hardenberg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bruchterveld

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Bruchterveld

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Bruchterveld, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Brucht, Dedemsvaart, Kloosterhaar en Sibculo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder tref je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €13,00 per werkuur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij een efficiënte werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal organisaties in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Bruchterveld. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,50 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Overijssel.
 • Onkosten: tussen ongeveer €23,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,50 tot €19,75 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of de planten doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Bruchterveld hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt aan het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Bruchterveld?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €525,00.

Plaats een reactie