Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dedemsvaart

Wil je een schoonmaakhulp in Dedemsvaart? Steeds meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Dedemsvaart! Op ons portaal lees je duidelijke tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens vergelijken wij enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-dedemsvaart

Een schoonmaakster in Dedemsvaart vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Dedemsvaart inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast zijn er diverse praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Dedemsvaart vinden

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw komt poetsen. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. In het geval de opdracht ingewilligd wordt heb je een match.

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en wijs meteen aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ervaren schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan handige portalen die je hierbij helpen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Hardenberg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dedemsvaart

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Dedemsvaart

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Dedemsvaart, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Drogteropslagen, Balkbrug, Brucht en Bruchterveld.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder delen wij een lijst met werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleren wassen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al vanaf €13,50 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan fijne en veilige werkplekken en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei organisaties in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Dedemsvaart. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,00 en €33,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €25,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,70 tot €18,00 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klusjes die gedaan worden: toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Dedemsvaart kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Dedemsvaart?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie