Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ooltgensplaat

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Ooltgensplaat? Meer en meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, altijd een gezonde woning, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Ooltgensplaat! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je diverse tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-ooltgensplaat

Een schoonmaakster in Ooltgensplaat vinden

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Ooltgensplaat inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast ontstaan er meer en meer online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Ooltgensplaat zoeken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt schoonmaken. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op prijs per uur, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra de opdracht ingewilligd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van ijverige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op praktische online marktplaatsen die je hierbij helpen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Goeree-Overflakkee.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ooltgensplaat

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Ooltgensplaat

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Ooltgensplaat, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Oude-Tonge, Den Bommel, Achthuizen en Ouddorp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser is er voor alle huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. Hieronder verstrekken we een lijst met schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de regio nu al vanaf €12,70 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor bevordert een efficiënte werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene bedrijven in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Ooltgensplaat. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,00 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijs: tussen ongeveer €22,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot €15,25 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of rondom de woning vegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste huishoudens in Ooltgensplaat kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt aan het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Ooltgensplaat?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie