Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ouddorp

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Ouddorp? Steeds meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, altijd een gezonde woning, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Ouddorp! Op ons portaal bieden we duidelijke tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-ouddorp

Een schoonmaakster in Ouddorp inhuren

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Ouddorp inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Verder heb je allerlei online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Ouddorp opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op tarief, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Selecteer verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw verzoek wederzijds passend is heb je een match.

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Het is handig om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een goede schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op praktische platforms die daarbij helpen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Meestal regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Goeree-Overflakkee.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ouddorp

Vind een vakkundige schoonmaakster in de gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Ouddorp

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Ouddorp, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Achthuizen, Ooltgensplaat, Goedereede en Stellendam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder verstrekken we de meest gangbare klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • De was wegwerken.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,10 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan een prettige werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Ouddorp. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,50 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €25,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €12,90 tot zo’n €18,50 voor 1 uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: afstoffen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals verschonen van het beddengoed of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste gezinnen in Ouddorp laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren hangt af van het aantal m2, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Ouddorp?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €525,00.

Plaats een reactie