Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Achthuizen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Achthuizen? Meer en meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Achthuizen! Op onze schoonmaakwebsite vind je volop tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook delen we adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €12,70 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-achthuizen

Een schoonmaakster in Achthuizen inhuren

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Achthuizen inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Achthuizen opzoeken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt werken. Vaak is dit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Hulpen vergelijken

  Je ziet nu meteen de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op tarief, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw oproep beantwoord wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op nuttige vraag- en aanbodsites die je hierbij helpen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Care.com: Online marktplaats voor hulp en werk in Goeree-Overflakkee.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Achthuizen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Achthuizen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Achthuizen, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Ooltgensplaat, Oude-Tonge, Ouddorp en Goedereede.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. Hieronder vind je een lijst met werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen lappen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,30 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan de werksfeer en productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei schoonmaakondernemers in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Achthuizen. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of dakreiniging behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,00 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kosten: tussen ongeveer €25,00 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,10 tot zo’n €17,25 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die opgepakt worden: dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of het wassen van kleding.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Achthuizen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Achthuizen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €500,00.

Plaats een reactie