Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oude-Tonge

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Oude-Tonge? Steeds meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Oude-Tonge! Op ons portaal ontdek je duidelijke tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder bespreken we diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €12,70 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-oude-tonge

Een schoonmaakster in Oude-Tonge zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een goede schoonmaakster in Oude-Tonge inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde heb je allerlei platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Oude-Tonge zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Kies verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. In het geval jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is goed om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een ijverige schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn nuttige webapplicaties die jou helpen zoeken. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Nationalehulpgids.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Goeree-Overflakkee.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oude-Tonge

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Oude-Tonge

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Oude-Tonge, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Den Bommel, Oud-Beijerland, Ooltgensplaat en Achthuizen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in jouw huishouden. Bijgaand bieden wij een overzicht met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen wassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (regionaal) al voor €12,80 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor draagt bij aan een efficiënte werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere schoonmaakondernemers in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Oude-Tonge. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,00 en €30,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijs: tussen +/- €23,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €12,80 tot +/- €19,50 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale klusjes die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen. Indien nodig kan je afspraken maken over oven schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Oude-Tonge huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Oude-Tonge?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €350,00 tot €625,00.

Plaats een reactie