Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zevenbergen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Zevenbergen? Steeds meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, minder stress, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Zevenbergen! Op deze website lees je duidelijke tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-zevenbergen

Een schoonmaakster in Zevenbergen zoeken

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Zevenbergen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde heb je steeds meer praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Zevenbergen zoeken

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, takenpakket en recensies.

 4. Aanvraag indienen

  Kies een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en wijs meteen aan wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een vakkundige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Er bestaan praktische online marktplaatsen die je hierbij helpen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Voor bedrijven.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Hulpstudent.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Moerdijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zevenbergen

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Zevenbergen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel check je adressen van schoonmaakspecialisten in Zevenbergen, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Zevenbergschen Hoek, Langeweg, Noordhoek en Standdaarbuiten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in en rondom huis. In het volgende deel bieden wij een lijst met werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Glazenwassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al voor €13,20 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor bevordert een prettige werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei schoonmaakondernemers in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Zevenbergen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €22,00 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van winkels, kantoren, scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €22,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot +/- €17,25 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals verschonen van het beddengoed of de vuilnisemmers legen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Zevenbergen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor onder andere afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Zevenbergen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten liggen tussen de €350,00 tot €575,00.

Plaats een reactie