Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Langeweg

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Langeweg? Flink wat Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, geen rotklusjes meer en veel meer vrije tijd. Wij geven advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Langeweg! Op dit platform lees je praktische tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met contactgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 p/uur.

schoonmaker-zoeken-langeweg

Een schoonmaakster in Langeweg vinden

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Langeweg inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend zien wij steeds meer handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Langeweg vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster aan de slag gaat. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw verzoek passend is voor de werknemer heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Gelukkig zijn er nuttige online zoekmachines die daarbij helpen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Care.com: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Moerdijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Langeweg

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Erkende schoonmaakbedrijven in Langeweg

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Langeweg, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Klundert, Fijnaart, Zevenbergschen Hoek en Zevenbergen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder verstrekken we een opsomming met klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,40 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor helpt bij de werksfeer en productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal organisaties in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Langeweg. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €24,00 en €34,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, scholen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €22,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,40 tot zo’n €19,25 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: afstoffen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over oven schoonmaken of rondom de woning vegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Langeweg kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Langeweg?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €700,00.

Plaats een reactie