Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Fijnaart

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Fijnaart? Steeds meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Fijnaart! Op ons portaal bekijk je volop tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al voor €13,40 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-fijnaart

Een schoonmaakster in Fijnaart zoeken

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Fijnaart inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Ook ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Fijnaart opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw aanvraag ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. We raden aan om dan ook thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een goede schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse portalen die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulpstudent.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Moerdijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Fijnaart

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Fijnaart

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Fijnaart, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Heijningen, Oudemolen, Klundert en Langeweg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw is er voor alle karweitjes binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf vind je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Strijken.
 • Wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €13,00 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor het werkplezier en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Fijnaart. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of dakreiniging zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,00 en €35,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, horeca en hotels, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen +/- €20,00 en €31,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,80 tot +/- €19,00 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat maakt een poetser schoon?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of de planten water geven.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Fijnaart kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Fijnaart?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie