Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Klundert

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Klundert? Meer en meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Klundert! Op onze schoonmaakwebsite delen wij praktische tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Verder bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,80 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-klundert

Een schoonmaakster in Klundert inhuren

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Klundert inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Klundert zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp aan huis komt. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt aan huis op het gekozen moment. Het is verstandig om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een ervaren schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van diverse online marktplaatsen die daarbij helpen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Nationalehulpgids.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Moerdijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Klundert

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Klundert

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Klundert, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Fijnaart, Heijningen, Langeweg en Zevenbergschen Hoek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in en rondom jouw woning. Hieronder verstrekken we de meest voorkomende werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kleding strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €13,30 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor heeft effect op het werkplezier en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Klundert. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,00 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €25,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,30 tot zo’n €15,50 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen, dweilen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten water geven.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Klundert laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is is afhankelijk van de grootte van het huis, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Klundert?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven bedragen tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie