Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zevenbergschen Hoek

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Zevenbergschen Hoek? Meer en meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij bieden tips en tricks het vinden van een bedreven schoonmaker in Zevenbergschen Hoek! Op dit platform bieden we praktische tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-zevenbergschen-hoek

Een schoonmaakster in Zevenbergschen Hoek vinden

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Zevenbergschen Hoek inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Zevenbergschen Hoek vinden

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp aan huis komt. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Check en analyseer de getoonde huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw aanmelding beantwoord wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en vertel waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een goede schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan gebruiksvriendelijke websites die jou helpen zoeken. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Care.com: Online marktplaats voor hulp en werk in Moerdijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zevenbergschen Hoek

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Zevenbergschen Hoek

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Zevenbergschen Hoek, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Langeweg, Klundert, Zevenbergen en Noordhoek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in jouw huishouden. Hieronder check je een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen lappen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De garage opruimen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp uit de regio al voor €13,00 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor stimuleert fijne en veilige werkplekken en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse aanbieders in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Zevenbergschen Hoek. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,50 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen gemiddeld €22,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,70 tot wel €16,75 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of de was doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Zevenbergschen Hoek laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren hangt af van het aantal m2, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Zevenbergschen Hoek?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €500,00.

Plaats een reactie