Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Yerseke

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Yerseke? Steeds meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Yerseke! Op deze pagina bieden we volop tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €13,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-yerseke

Een schoonmaakster in Yerseke gezocht

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een bedreven schoonmaakster in Yerseke inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Yerseke inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw oproep wederzijds passend is heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van geschikte schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Reimerswaal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Yerseke

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Yerseke

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Yerseke, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Rilland, Krabbendijke, Ritthem en Oost-Souburg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder bieden wij een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was wegwerken.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al vanaf €12,60 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor bevordert het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse schoonmakers in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Yerseke. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €22,00 en €30,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zeeland.
 • Kostprijs: tussen plus minus €20,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €12,70 tot +/- €20,00 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, dweilen, stofzuigen. In aanvulling hierop kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Yerseke laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door het aantal m2, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Yerseke?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €200,00 tot €575,00.

Plaats een reactie