Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oost-Souburg

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Oost-Souburg? Meer en meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij geven advies bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Oost-Souburg! Op dit platform bekijk je volop tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens delen we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €12,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-oost-souburg

Een schoonmaakster in Oost-Souburg vinden

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Oost-Souburg inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde heb je allerlei schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Oost-Souburg zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw verzoek geaccepteerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en communiceer waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker kan complex zijn. Je kunt gebruik maken van verschillende online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Care.com: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Vlissingen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oost-Souburg

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Oost-Souburg

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Oost-Souburg, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Ritthem, Yerseke, Zoutelande en Biggekerke.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in en rondom huis. In het volgende deel verstrekken we een opsomming met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • De was opvouwen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp in de buurt al voor €12,50 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor stimuleert gelukkige werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende schoonmakers in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Oost-Souburg. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals ramen zemen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,00 en €33,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van kantoren, horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zeeland.
 • Kosten: tussen om en nabij de €25,00 en €30,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,50 tot €16,25 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: stofzuigen, afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Oost-Souburg hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Oost-Souburg?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €275,00 tot €500,00.

Plaats een reactie