Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vlissingen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Vlissingen? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Vlissingen! Op onze schoonmaakwebsite delen wij praktische tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij behandelen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-vlissingen

Een schoonmaakster in Vlissingen gezocht

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een betrouwbare schoonmaakster in Vlissingen inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend zien wij steeds meer praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Vlissingen zoeken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een geschikte schoonmaker is best lastig. Door middel van het internet kun je terecht op praktische online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Vlissingen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vlissingen

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Vlissingen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het onderstaande overzicht ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Vlissingen, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Reimerswaal, Kapelle, Veere en Middelburg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf delen wij enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp uit de omgeving al vanaf €12,70 als uurtarief.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte bevordert fijne en veilige werkplekken en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei dienstverleners in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Vlissingen. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals glazen wassen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,00 en €34,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zeeland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €20,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,90 tot zo’n €15,00 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard klusjes die gedaan worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Vlissingen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor onder andere stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Vlissingen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €225,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie