Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Reimerswaal

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Reimerswaal? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Reimerswaal! Op deze website tref je praktische tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Ook bieden we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook vind je hier gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-reimerswaal

Een schoonmaakster in Reimerswaal zoeken

Houd je niet van schoonmaken en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Reimerswaal inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Reimerswaal inhuren

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp aan huis komt. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk helpers

  Check en analyseer de geselecteerde huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en vertel waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een geschikte schoonmaker is ingewikkeld. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Voor bedrijven.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Reimerswaal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Reimerswaal

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Reimerswaal

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Reimerswaal, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Kapelle, Borsele, Vlissingen en Veere.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei klussen in jouw huishouden. Bijgaand bieden wij de meest voorkomende huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,00 per werkuur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor zorgt voor het werkgenot en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei bedrijven in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Reimerswaal. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Zeeland.
 • Kostprijs: tussen de €22,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot zo’n €18,50 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, afstoffen, ramen wassen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of de tuin doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Reimerswaal kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan de grootte van het huis, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Reimerswaal?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €275,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie