Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oostdijk

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Oostdijk? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Oostdijk! Op dit platform vind je praktische tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Verder delen we bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-oostdijk

Een schoonmaakster in Oostdijk vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Oostdijk inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Oostdijk zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetshulp bij je thuis komt. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw verzoek positief wordt ontvangen heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en vertel wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende Apps en websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Homeworks.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Nationalehulpgids.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Reimerswaal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oostdijk

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Schoonmaakbedrijven in Oostdijk

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Oostdijk, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Kruiningen, Hansweert, Waarde en Krabbendijke.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in en rondom huis. In het overzicht hieronder tref je een overzicht met taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen lappen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen van kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,50 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte zorgt voor productieve werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere schoonmakers in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Oostdijk. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,00 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zeeland.
 • Tarieven: tussen de €21,00 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,00 tot zo’n €15,25 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klussen die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of het doen van de was.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Oostdijk kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor het hele takenpakket van afstoffen, dweilen, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren hangt af van de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Oostdijk?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie