Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Julianadorp

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Julianadorp? Meer en meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, altijd een gezonde woning, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Julianadorp! Op onze schoonmaakwebsite delen wij duidelijke tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij bespreken we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €13,30 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-julianadorp

Een schoonmaakster in Julianadorp inhuren

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Julianadorp inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend zien wij steeds meer handige platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Julianadorp zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster komt schoonmaken. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw inschrijving ingewilligd wordt heb je een match.

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan wat voor jou van belang is. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke online zoekmachines die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulpstudent.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Den Helder.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Julianadorp

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Julianadorp

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Julianadorp, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Huisduinen, Den Burg, Den Oever en Westerland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand tref je een opsomming met werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen lappen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €12,70 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor zorgt voor het werkgenot en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende schoonmaakondernemers in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Julianadorp. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €22,00 en €32,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen +/- €23,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,80 tot wel €16,75 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die gedaan worden: dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of de planten water geven.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Julianadorp kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt aan het type woning, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Julianadorp?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie