Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Westerland

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Westerland? Meer en meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Westerland! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je volop tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Verder bekijk je hier enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-westerland

Een schoonmaakster in Westerland vinden

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Westerland inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde heb je steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Westerland inhuren

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt werken. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw inschrijving gehonoreerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er nuttige vraag- en aanbodsites die dit een stukje eenvoudiger maken. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Helpling.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Care.com: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Hollands Kroon.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Westerland

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Zoek schoonmaakbedrijven in Westerland

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Westerland, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Den Oever, Julianadorp, Hippolytushoef en Middenmeer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in en rondom huis. In onderstaande paragraaf tref je een lijst met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Het wassen van de kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €13,50 per 60 minuten.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor productieve werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende aanbieders in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Westerland. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €23,00 en €32,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Holland.
 • Onkosten: tussen +/- €21,50 en €33,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,30 tot €17,50 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: dweilen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Westerland laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor onder andere keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van het type woning, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Westerland?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Het huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie