Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Den Oever

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Den Oever? Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Den Oever! Op ons portaal delen wij concrete tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,00 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-den-oever

Een schoonmaakster in Den Oever inhuren

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Den Oever inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Om te beginnen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste zijn er diverse online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Den Oever vergelijken

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Waar en wanneer

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp aan huis komt. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Selecteer verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw uitnodiging beantwoord wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Het is slim om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van ervaren schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke vraag- en aanbodsites die je hierbij kunnen ondersteunen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Marktplaats.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Hollands Kroon.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Den Oever

Vind een geschikte schoonmaakster in de gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Den Oever

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Den Oever, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Julianadorp, Huisduinen, Westerland en Hippolytushoef.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het volgende deel delen wij een lijst met klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Het wassen van de kleding.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,40 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal organisaties in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Den Oever. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €24,00 en €30,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen +/- €22,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,90 tot €15,75 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: dweilen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Den Oever huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door de grootte van de woning, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Den Oever?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €550,00.

Plaats een reactie