Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Huisduinen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Huisduinen? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Huisduinen! Op deze pagina ontdek je veel tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bekijk je hier een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €13,40 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-huisduinen

Een schoonmaakster in Huisduinen gezocht

Heb je het erg druk en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in Huisduinen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Huisduinen inhuren

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer de opdracht gehonoreerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een goede schoonmaker is best lastig. Tegenwoordig zijn er handige portalen die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Den Helder.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Huisduinen

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Huisduinen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Huisduinen, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Den Burg, Oudeschild, Julianadorp en Den Oever.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in en rondom huis. Hieronder bieden wij een overzicht met werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Opvouwen van de was.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de regio al voor €13,10 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor een efficiënte werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei bedrijven in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Huisduinen. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €34,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van kantoren, winkels, horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €21,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €12,50 tot +/- €15,25 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Huisduinen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld ramen lappen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van het type woning, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Huisduinen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie