Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Den Helder

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Den Helder? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Den Helder! Op deze website bekijk je veel tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij namen en adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-den-helder

Een schoonmaakster in Den Helder zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Den Helder inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Den Helder zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster aan de slag gaat. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk en vergelijk de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Kies diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een ervaren schoonmaker kan complex zijn. Je kunt gebruik maken van verschillende online zoekmachines die jou helpen zoeken. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Den Helder.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Den Helder

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Den Helder

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Den Helder, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Texel, Alkmaar, Hollands Kroon en Schagen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp is er voor alle werkzaamheden binnen- en buitenshuis. Hieronder bekijk je enkele veel voorkomende klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Het wassen van de kleding.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp (lokaal) al vanaf €13,20 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor stimuleert fijne en veilige werkplekken en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse schoonmakers in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Den Helder. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen de €24,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,00 tot zo’n €16,25 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die gedaan worden: dweilen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of het doen van de was.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Den Helder kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan het type woning, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Den Helder?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €250,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie