Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Alkmaar

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Alkmaar? Steeds meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, minder stress, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Alkmaar! Op dit platform lees je nuttige tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-alkmaar

Een schoonmaakster in Alkmaar gezocht

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Alkmaar inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast zijn er diverse handige platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Alkmaar opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser komt werken. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op kosten, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw verzoek gehonoreerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker kan soms lastig zijn. Tegenwoordig zijn er nuttige bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Marktplaats.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Alkmaar.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Alkmaar

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Alkmaar

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Alkmaar, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Heiloo, Bergen Noord-Holland, Texel en Den Helder.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf bieden wij de meest gangbare klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €12,80 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor helpt bij een fijne werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere dienstverleners in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Alkmaar. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €34,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen plus minus €20,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,50 tot zo’n €15,00 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals oven schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Alkmaar laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Alkmaar?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie