Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oudorp

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Oudorp? Flink wat Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Oudorp! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je handige tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met namen en adressen van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al beschikbaar vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-oudorp

Een schoonmaakster in Oudorp gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Oudorp inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Oudorp vergelijken

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en geef aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een enthousiaste schoonmaker is ingewikkeld. Gelukkig zijn er nuttige online zoekmachines die je hierbij helpen. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Nationalehulpgids.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Alkmaar.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oudorp

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Oudorp

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Oudorp, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Koedijk, Sint Pancras, Den Hoorn en De Koog.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in en rondom huis. Hieronder delen wij een lijst met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • De was strijken.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €12,70 per uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor stimuleert de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei schoonmaakondernemers in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Oudorp. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,00 en €34,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen +/- €24,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot zo’n €17,50 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die uitgevoerd worden: dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Oudorp huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week wordt berekend a.d.h.v. het type woning, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Oudorp?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie