Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sint Pancras

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Sint Pancras? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Sint Pancras! Op ons portaal ontdek je concrete tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens delen we enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook contactdetails van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,30 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-sint-pancras

Een schoonmaakster in Sint Pancras inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Sint Pancras inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Afsluitend heb je steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Sint Pancras zoeken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt schoonmaken. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Aanvraag indienen

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat de opdracht gehonoreerd wordt heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is handig om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker is best lastig. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende online bemiddelaarsdiensten die daarbij helpen. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Dijk en Waard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sint Pancras

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Sint Pancras

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Sint Pancras, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Stompetoren, Oterleek, Koedijk en Oudorp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser is er voor alle huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. Bijgaand verstrekken we enkele veel voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleren wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (lokaal) al voor €13,10 per gewerkt uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor helpt bij de productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Sint Pancras. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,00 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarieven: tussen ongeveer €22,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,40 tot €17,75 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, dweilen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of de planten water geven.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Sint Pancras hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld stofzuigen, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door het type woning, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Sint Pancras?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie