Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dijk en Waard

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Dijk en Waard? Steeds meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een professionele schoonmaker in Dijk en Waard! Op dit platform vind je diverse tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €12,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-dijk-en-waard

Een schoonmaakster in Dijk en Waard zoeken

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Dijk en Waard inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Dijk en Waard vinden

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw verzoek geaccepteerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt aan huis op het gekozen moment. Het is goed om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke portalen die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulpstudent.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Dijk en Waard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dijk en Waard

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Dijk en Waard

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Dijk en Waard, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Schagen, Hollands Kroon, Opmeer en Medemblik.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster is er voor alle werkzaamheden in en rondom huis. In het gedeelte hieronder delen wij een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,20 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor helpt bij de productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene aanbieders in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Dijk en Waard. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €25,00 en €32,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarieven: tussen +/- €22,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,60 tot €19,50 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of de was doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in Dijk en Waard hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week hangt af van de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Dijk en Waard?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan liggen tussen de €225,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie