Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heerhugowaard

Wil je een schoonmaakhulp in Heerhugowaard? Meer en meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een goede schoonmaker in Heerhugowaard! Op deze pagina ontdek je veel tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-heerhugowaard

Een schoonmaakster in Heerhugowaard gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Heerhugowaard inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Aanrader: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste zijn er diverse platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Heerhugowaard zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt poetsen. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, takenpakket en recensies.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat de opdracht beantwoord wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een vakkundige schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt een beroep doen op verschillende online bemiddelaarsdiensten die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Marktplaats.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Dijk en Waard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heerhugowaard

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Heerhugowaard

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Heerhugowaard, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Hensbroek, Obdam, Schellinkhout en Oosterblokker.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster is er voor alle huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf delen wij de meest gangbare huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Opvouwen van de was.
 • De garage opruimen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp uit de omgeving al vanaf €13,10 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij productieve werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei schoonmakers in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Heerhugowaard. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,00 en €33,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van winkels, scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen +/- €24,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,40 tot €19,75 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die gedaan worden: dweilen, keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of de tuin doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Heerhugowaard huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt aan het type woning, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Heerhugowaard?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €500,00.

Plaats een reactie