Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schellinkhout

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Schellinkhout? Meer en meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de vervelende klusjes worden gedaan en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Schellinkhout! Op onze schoonmaakwebsite bieden we concrete tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bespreken we diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Nu al vanaf €13,00 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-schellinkhout

Een schoonmaakster in Schellinkhout inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in Schellinkhout inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Schellinkhout zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp aan huis komt. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, takenpakket en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw verzoek gehonoreerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van professionele schoonmaker gaat soms niet zo snel. Er bestaan verschillende portalen die je hierbij kunnen ondersteunen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Drechterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schellinkhout

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Schellinkhout

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Schellinkhout, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Heerhugowaard, Hensbroek, Oosterblokker en Blokker.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in en rondom huis. Bijgaand vind je een lijst met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • De was strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De garage opruimen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €12,50 (uurloon).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert het werkplezier en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende aanbieders in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Schellinkhout. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €20,00 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen +/- €22,00 en €30,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €12,70 tot +/- €15,50 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klusjes die gedaan worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. Indien gewenst kan je afspraken maken over afwassen of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Schellinkhout kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Schellinkhout?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. De volledige woning wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €225,00 tot €525,00.

Plaats een reactie